Tražimo mlade i ambiciozne programere | UhuraSolutions
337
post-template-default,single,single-post,postid-337,single-format-standard,qode-listing-1.0.1,qode-social-login-1.0,qode-news-1.0,qode-quick-links-1.0,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-12.1.1,qode-theme-bridge,bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Tražimo mlade i ambiciozne programere

Uhura Solutions je prva crnogorska startup kompanija koja je dobila investiciju od američkog fonda i akceleratora Techstars i jedne od najvećih britanskih banaka Barclays.  Kompanija je fokusirana na razvoj sistema zasnovanih na vještačkoj inteligenciji korišćenjem tehnologija poput cognitive automation, natural language processing i vision processing.

U skladu sa strategijom širenja na nova tržišta, Uhura Solutions traži mlade i ambiciozne programere (junior i senior developere), na poslovima razvoja i održavanja (front-end i back-end).

Poželjno poznavanje neke od tehnologija:

  • LAMP stacka: Linux/ Apache/ MySQL/ PHP
  • MEAN stacka: Angular(JS)/Express.js/Node.js/MongoDB


Prijave slati na email: info@uhurasolutions.com do 10. avgusta 2018. god. Zainteresovani kanditati treba da pošalju CV i navedu u emailu koje tehnologije od navedenih poznaju.